top of page

SINGAPORE 

WATERWAY SUNRISE, SINGAPORE 

Attained TOP in 2021

Together with his team of Architects back in Surbana Jurong, Ar. Jonathan Lim's design for the Waterway Sunrise emerged winner after a grueling 2-stage Express of Interest (EOI) competition conducted by the Housing & Development Board.

Apart from Plantation Grange & Punggol Point Cove, Waterway Sunrise is the 3rd design competition project which Ar. Jonathan Lim won with his team during his stint in Surbana Jurong. 

Waterway Sunrise is a Public Residential Project of 2 sites situated along the Punggol East frontage of the Punggol Waterway. With a premium frontage at the mouth of the river, the Waterway Sunrise consists of a large basement carpark, sky terraces, roof gardens, a childcare center, an eating house, and a supermarket. With this interesting design, Waterway Sunrise has won numerous awards such as the Green Mark Gold Plus and 2019 HDB Certificate of Merit (Design).

With so many facilities in the development, Ar. Jonathan and his team made many considerations of infusing the multi-uses together without major disruptions to each other while maintaining the aesthetics of the design.

With that, Residents can experience the first-hand welcoming of the waterway breeze, sunrise, and kampung spirit living while enjoying a seamless connection to the park connector linking to the rest of Singapore. Living by the waterway creates an opportunity for integration with the riverfront. A seamless connection of activities welcome its new homeowners. 

bottom of page